Otkriće zvano BRIG - KVALITETA JE NAŠA ORJENTACIJA

BRIG je jedan od globalnih lidera u proizvodnji gumenjaka – visokotehnološka tvornica na više od 100.000 metara četvornih!

Brig je glavni Europski brend u oblasti gumenjaka te broj jedan u Australiji, Švedskoj, Nizozemskoj, Finskoj, Velikoj Britaniji, itd.

Upoznajte novu generaciju gumenjaka BRIG

Otkrijte napredne svjetske gumenjake sa čvrstim koritom. Na BRIG-u se spajaju najsuvremeniji dizajn, tehnologija i precizan inženjering vojne aeronautike s najsuvremenijim nautičkim saznanjima. Stvorena je nova generacija pristupačnih, ali beskompromisnih RIB-ova koji pružaju najvišu razinu izvedbe, sigurnosti i užitka. Bilo da se koriste za osobne i/ili gospodarske svrhe oni su stvoreni da traju i služe svrsi.

Gumenjak (RIB) za svaku prigodu

Trebate brzu brodicu za osobne ili gospodarske svrhe, gumenjak za obilazak obale, lifestyle plovilo ili tender za vašu jahtu? Svejedno je. BRIG sa širokim rasponom modela može zadovoljiti sve potrebe. Svaki model nudi izbor prilagođenih opcija pa ćete pronaći najbolja rješenja u BRIG-u. Svaki BRIG je izvrsna osnova za sve vrste vodenih sportova. Od skijanja na vodi, ronjenja te ribolova u svim uvjetima, BRIG kontinuirano nudi slobodu sigurnog boravka na vodi uz vrhunski stil.

Izvanredna usluga, gdje god se nalazili

BRIG je sinonim izvrsnosti za korisnike RIB-a širom svijeta. BRIG je najveći RIB brand diljem Europe, a broj jedan u Australiji, Švedskoj, Nizozemskoj, Finskoj, Velikoj Britaniji, itd. Potaknuta strastima za kvalitetnom uslugom, globalna mreža distributera BRIG osigurava vam užitak kod kupnje i korištenja plovila BRIG.

Na Boat Showu kod Vas

BRIG prisustvuje mnogim nautičkim predstavama širom svijeta, gdje se rado pozdravljaju stari prijatelji i stvaranju novi. Nautički sajmovi su prekrasan način za pokazati vam kako su BRIG gumenjaci posebni.

Pomicanje granica

BRIG RIB-ovi su dizajnirani i izgrađuju se u novoj tvornici površine od 100.000 četvornih metara! Stručni tim dizajnera i inženjera (uključujući osnovni tim bivših vojnih zrakoplovnih inženjera) razvija i primjenjuje nove aero i hidrodinamičke teorije kako bi stalno pomicali granice konvencionalnog dizajna plovila.

Beskompromisna kvaliteta

BRIG iskorištava najnapredniju tehnologiju u industriji kako bi postigao najvišu razinu kvalitete i učinkovitosti. Kao rezultat toga, klijenti BRIG-a mogu uživati u kvaliteti bez kompromisa, po pristupačnoj cijeni. Postprodajna briga vodi se kroz mrežu iskusnih i renomiranih svjetskih distributera kako bi osigurali bezbrižno korištenje i uživanje u gumenjacima BRIG.

Vrhunsko majstorstvo

U BRIG-u se najsuvremenija tehnologija kombinira s najboljim tradicionalnim obrtima. BRIG gumenjaci su ručno izrađeni i finiširani prema izuzetno visokim standardima, koristeći samo najfinije materijale. Svaka je faza izrade dokumentirana kroz kontrolu kvalitete sa punom odgovornošću. Nadzire se svaki detalj, od dizajna do gradnje i dorade, na licu mjesta u sjedištu korporacije. Svaka faza je snimljena i strogo provjerena. Koriste se vrhunski materijali nabavljeni iz cijelog svijeta kako bi se postigli svi ISO i EEC standardi te SOLAS certifikacija za spasilačka plovila.

Vrijeme radi za BRIG

Povijest Tvornice je zanimljiva i povezana s tri najvažnije stvari:

1. Iza projekta BRIG stoji tim bivših vojnih aeronautičkih inženjera fokusiranih isključivo na zadatak stvaranja vrhunskih plovila. Nakon pada Sovjetskog Saveza prijelaz sa proizvodnje borbenih lovaca i svemirskog programa na plovila za razonodu bila je vrlo jednostavna, ali izazovna. Kreatori ovih plovila primijenili su svoja iskustva i standarde koje su stekli kao bivši piloti MIG-ova te stvorili prvu visokotehnološku tvornicu na 6.500 m2 prostora.

2. Na "noge ih je postavio" sustav Volvo Penta koji ih je dugo godina prodavao i uvodio na glavna tržišta te uz pomoć povratnih informacija s tržišta i od korisnika usmjeravao njihova istraživanja i razvoj.

3. Vjetar u leđa novoj fazi razvoja BRIG-a dala je izgradnja ogromne nove tvornice, što ih je dovelo do novih modela i prema podacima iz američkih nautičkih izvora do pozicije svjetskog lidera u proizvodnji gumenjaka preko 10 stopa.

BRIG kontinuirano evoluira

"Vrlo smo ponosni sa postignutim, izazvani tradicionalnim idejama primijenili smo nove aero i hidrodinamičke teorije što je dovelo do značajnog napretka u performansama i plovnosti. Slušamo naše korisnike te kontinuirano evoluiramo našu gamu prema njihovim potrebama". – S. Rodionov M.D.

Postoji mnogo inovativnih detalja koji su uključeni u standard, ali isto tako svaki BRIG se može personalizirati izborom boja tubusa, stakloplastike i tapecirunga te dodatne opreme tako da se plovilo može prilagoditi individualnim preferencijama i potrebama. Upravljanje promjenama je važna stvar za BRIG, svake godine se razvija sustav, inovira i poboljšava te stvaraju novi modeli.

Web proizvođača BRIG: http://brigboats.com

QUALITY IS OUR LIFESTYLE

*Discover BRIG
*Meet The New Generation
*A RIB for every occasion

*Exceptional Service, wherever You are
*At a Boat Show near You
*Pushing the Boundaries
*Uncompromised quality
*Superior craftsmanship

Zašto BRIG

Najprodavanji gumenjaci u Europi te br 1 u Australiji, Švedskoj, Nizozemskoj i Engleskoj.
Najbolji omjer cijene i kvalitete, izuzetno kvalitetni gumenjaci po prihvatljivim cijenama.

Najveći izbor modela i varijanti.
Plovilo za sve potrebe te sve namjene

Plovne karakteristike koje su dokazane u najtežim uvjetima, od engleskog Solenta, skandinavskih uvjeta te australskog Pacifika. Brig ponovno dokazuje sve prednosti gumenjaka nad klasičnim gliserima: lagan, brz te izuzetno stabilan.
Savršeni osjećaj sigurnosti!.

Novosti

Sit amet consectet

Condimentum libero. Nunc hendre rit augue vel tempor posuere Consectur aldipiscing elit. Maecenas molesetdbus idictum neque puru.

Proin dictum eleme

Condimentum libero. Nunc hendre rit augue vel tempor posuere Consectur aldipiscing elit. Maecenas molesetdbus idictum neque puru.

Neque porro quisqu

Condimentum libero. Nunc hendre rit augue vel tempor posuere Consectur aldipiscing elit. Maecenas molesetdbus idictum neque puru.

Ova stranica koristi kolačiće.Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće.

Prihvaćam kolačiće